keyboard_arrow_up

Welkom bij Financieel Fit | Alkmaar

Ernst Brandt

  • Adviesgarantie van uw Financieel Fit Coach
  • Financieel plan met jaarlijkse check
  • Met Financieel Fit App altijd inzicht

Financieel Fit | Alkmaar

Hypotheekadvies in Alkmaar

Voor al uw vragen over hypotheken, hypotheekrentes en het laten berekenen van uw maximale hypotheek kunt u bij Financieel Fit | Alkmaar terecht. Als onafhankelijk tussenpersoon geeft financieel adviseur Ernst Brandt u hypotheekadvies op maat over de mogelijkheden rondom het afsluiten van een hypotheek bij verschillende hypotheekverstrekkers. Wij zijn gespecialiseerd in hypotheken voor starters, doorstromers, verlagen van de huidige maandlasten en de financiële afhandeling van (echt)scheidingen. Wat er ook gebeurt in uw leven, wij zorgen dat uw situatie financieel fit is en blijft!

phone 072-3030517


Gecheckt door Advieskeuze.nl

Medewerkers

  • Ernst Brandt - Financieel adviseur Ernst Brandt Financieel adviseur

Contact Opnemen

Met behulp van onderstaand formulier kunt u contact opnemen met Financieel Fit | Alkmaar.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Openingstijden

ma 09:00 tot 17:30 uur en 's avonds op afspraak
di 09:00 tot 17:30 uur en 's avonds op afspraak
wo 09:00 tot 17:30 uur en 's avonds op afspraak
do 09:00 tot 17:30 uur en 's avonds op afspraak
vr 09:00 tot 17:30 uur en 's avonds op afspraak
  1. Eerste afspraak gratis en vrijblijvend
  2. Altijd een adviseur bij u in de buurt
  3. Volledig onafhankelijk

Onze adviseurs worden gemiddeld beoordeeld met een

9.7

Op basis van 2061 beoordelingen

Reviews

Financieel Fit | Alkmaar heeft nog geen reviews.

Geen verrassingen: gratis eerste vrijblijvend gesprek
Bij Financieel Fit in Alkmaar komt u nooit voor verrassingen te staan. We geven u zekerheid over uw woonlasten, kijken de kleine lettertjes voor u na en begeleiden u van de oriëntatie tot het daadwerkelijk afsluiten van een hypotheek. Tijdens een kennismakingsgesprek bij u thuis vertellen we u graag wat we voor u kunnen betekenen. Het eerste gesprek is altijd voor onze rekening. Neem vrijblijvend contact met ons op om een afspraak te maken.

Hypotheek in Alkmaar voor starters en doorstromers

Net als op veel andere plaatsen is de woningmarkt in de regio Alkmaar oververhit. Daarnaast is de wet-en regelgeving steeds strenger geworden waardoor het een grotere uitdaging kan zijn om uw hypotheek ‘rond te krijgen’. U kunt nog maar maximaal 100% van de waarde van de woning lenen, waardoor u ook eigen geld in moet kunnen brengen om een woning te kopen. Daarom kunt u bij Financieel Fit | Alkmaar Premium klant worden. U kunt dan kopen zonder voorbehoud van financiering. Iets wat op dit moment keihard nodig is om een woning te kunnen bemachtigen.

Uw eerste woning of appartement kopen? Dan helpen wij u graag aan een passende hypotheek waar u zich Financieel Fit bij voelt. Dankzij onze jarenlange ervaring kennen we de markt in en rondom Alkmaar door en door en kunnen wij u het beste hypotheekadvies geven. De markt voor starters die een eerste hypotheek in Alkmaar willen afsluiten, is hier niet ideaal. Er is weinig betaalbaar aanbod en veel vraag. Daardoor stijgen de prijzen flink. De mogelijkheid van een Starterslening van de Gemeente Alkmaar kan een goede oplossing zijn. En als u een andere woning wilt kopen loopt u tegen dezelfde problemen aan. Ook voor u is er weinig betaalbaar aanbod en veel vraag. Daardoor stijgen deze prijzen ook flink.

Streepje voor op andere woningzoekenden in Alkmaar

Financieel Fit in Alkmaar biedt starters als belangrijk voordeel dat wij, al voordat u naar een appartement of woning gaat kijken, kunnen berekenen hoeveel u kunt bieden en wat uw maandlasten zijn. Ons hypotheekadvies gaat daarmee altijd een stap verder. Op deze manier is het mogelijk om met zekerheid te bieden zonder voorbehoud van financiering, wat u een streepje voor geeft op andere kopers. Wij helpen u graag concurrentievoordeel te verkrijgen door middel van nuttig hypotheekadvies. Als Premium klant krijgt u inzicht in de mogelijkheden, 1 jaar begeleiding in uw zoektocht naar uw woning en bij iedere bezichtiging een maandlastenberekening, zodat uw droomhuis steeds dichterbij komt.

Eenvoudig uw documenten aanleveren

Hypotheekadvies in Alkmaar nodig? Wij maken het u makkelijk. Waar u bij andere partijen stapels aan papieren moet overleggen bij de eerste afspraak, kan bij Financieel Fit Alkmaar bij de eerste afspraak alles digitaal. U kunt onze app downloaden en binnen 5 minuten kunt u alles wat wij nodig hebben via de beveiligde Financieel Fit app eenvoudig aanleveren.

Vrijblijvend een afspraak maken

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Na het versturen nemen we snel contact met u op om de afspraak definitief in te plannen.

Waarom een afspraak maken?

  1. Eerste afspraak gratis en vrijblijvend
  2. Deskundig en onafhankelijk advies op maat
  3. Snel duidelijkheid over uw situatie

Financieel Fit Test

1. Ik weet wat de waarde van mijn huis is ten opzichte van mijn hypotheek
2. Ik weet hoe hoog mijn schulden zijn en wanneer ik alles heb afgelost
3. Ik sta zelden rood op mijn bankrekening
4. Ik weet wanneer ik met pensioen ga en hoeveel AOW en pensioen ik dan krijg
5. Ik weet hoe ik voor extra pensioen kan sparen
6. Ik heb een goed inzicht in mijn inkomsten en uitgaven
7. Ik vergelijk al mijn verzekeringspremies één keer per jaar
8. Ik weet hoe mijn auto verzekerd is
9. Ik heb een actueel testament