NVM Open Huizen Dag

Kom goed voor de dag op de Open Huizen Dag

Zonder afspraak huizen die te koop staan bekijken? Het kan tijdens de NVM Open Huizen Dag op 6 april tussen 11:00 en 15:00 uur. Dit is een ideale manier om op een gemakkelijke en snelle wijze verschillende huizen te bezichtigen en de mogelijkheden te verkennen. Wel is een goede voorbereiding voor deze dag het halve werk! Wij helpen je daarom graag een handje op weg:

1. Bereken alvast jouw maximale hypotheek

Om echt een voordeel te halen uit deze dag, is het belangrijk dat je een goed beeld hebt van jouw financiële situatie. Een manier om dit te doen is door langs te gaan bij één van onze vestigingen bij jou in de buurt voor een adviesgesprek. Het eerste gesprek is gratis.

Als het je toch niet lukt om voor de Open Huizen Dag een afspraak te maken, kun je ook onze online rekentool gebruiken. Hiermee bereken je in slechts 1 minuut jouw maximale hypotheekbedrag en maandlasten.

2. Welke woningen wil je bezichtigen?

Om zo veel mogelijk huizen te bezichtigen, is het belangrijk dat je alvast weet welke woningen deelnemen. Bekijk daarom vooraf de woningen die deelnemen op Funda en stippel jouw route uit. Zo heb je alvast een idee wat je te wachten komt te staan en kan je het meeste uit deze dag halen.

3. Bied zonder voorbehoud en blijf jouw concurrentie voor

Blijf jouw concurrentie een streepje voor en bied via Financieel Fit zonder voorbehoud en vergroot jouw kans op het winnende bod. Een bod zonder financieringsvoorbehoud biedt die snelheid en zekerheid. Het toont aan dat je serieus en financieel in staat bent om de aankoop door te zetten. Dit vergroot je kans van 8% naar 50% om het bod geaccepteerd te krijgen!

Jouw droomwoning gevonden?

Om een eerste huis te kopen of een volgend huis te bemachtigen na de NVM Open Huizen Dag moet je snel handelen om jouw concurrentie voor te blijven. Financieel Fit kan het verschil maken in deze situatie.

Laat jouw droomwoning niet aan je voorbijschieten en maak vandaag nog een afspraak met één van onze financieel adviseurs!

Sluit menu Mijn Financieel Fit Mijn Financieel Fit
Zoeken
Maak een gratis afspraak