BeequipBeequip bank is dé specialist op het gebied van leasing voor zwaar materieel, waaronder machines, vaartuigen en voertuigen. Bij Beequip zijn ze ervan overtuigd dat het midden- en kleinbedrijf (MKB) de krachtige motor is achter de economie, en die motor moet onvermoeibaar blijven draaien. Daarom is Beequip er om zowel startende als gevestigde MKB-ondernemers te ondersteunen in hun ondernemingsavonturen. Ze zijn er om jou te helpen groeien en bloeien.


Hoe doet Beequip bank dat?

Beequip bank biedt op maat gemaakte leaseoplossingen voor het MKB, of je nu nieuw of gebruikt materieel wil aanschaffen of werkmateriaal nodig hebt. Dit allemaal gebaseerd op je eigen materieel. Beequip specialiseert zich in het financieren van materieel in diverse assetklassen, zoals wegtransport, grondverzet, maritieme sector en energie. Hierdoor kunnen zij ondernemers in belangrijke sectoren zoals transport, industrie, landbouw en bouwsector ondersteunen.


“Equipment first”

Beequip beoordeelt financieringsaanvragen op basis van het materieel zelf, niet uitsluitend op basis van de jaarcijfers van het bedrijf.

 

Neem voor meer informatie contact met ons op via 0164-650 088 of stuur een e-mail naar krediet@financieelfit.nl.Of vraag direct een lening aan via de button hieronder.

Vraag je lening aan!
zeven zekerheden van Financieel Fit

Mis geen financiële tips dankzij onze nieuwsbrief

Ontvang de beste financiële tips en ons laatste nieuws.

Sluit menu Mijn Financieel Fit Mijn Financieel Fit
Zoeken
Maak een gratis afspraak