Credivance is een Nederlandse financieringsmaatschappij met haar kantoor gevestigd in Bunnik, nabij de Vrumona-fabriek. Als onderdeel van ALFAM Consumer Credit, en dochteronderneming van ABN AMRO, heeft het bedrijf meer dan dertig jaar ervaring in het verstrekken van verantwoorde leningen en kredieten aan particulieren. Bij Credivance bieden ze drie verschillende leningsvormen aan: de persoonlijke lening, het doorlopend krediet en het WOZ-krediet. Het werk wordt nauwlettend in de gaten gehouden door de Autoriteit Financiële Markten (AFM), wat garant staat voor betrouwbaarheid en kwaliteit.


Slim je woning financieren

Bij Credivance vind je uitstekende financieringsoplossingen om jouw woondromen waar te maken. Maar wat maakt een financieringsoplossing nu echt verantwoord? Steeds vaker blijkt dat het niet langer beperkt blijft tot een hypotheek. In veel gevallen gaat het om een slimme combinatie van een hypotheek en een lening.

Met een lening bij het bedrijf kan je ook een restschuld financieren. De rente is dan bovendien de eerste tien jaar fiscaal aftrekbaar. We vertellen je er graag meer over in een kennismakingsgesprek.


Verantwoord advies over Credivance

Bij Financieel Fit werken we uitsluitend samen met ervaren adviseurs. Bij Credivance bieden ze een allesomvattend advies dat naadloos aansluit op jouw persoonlijke situatie. Bovendien nemen wij dan de volledige afhandeling van de lening voor onze rekening en streven we naar de allerbeste service. Samen met Credivance zorgen we voor een vlekkeloze verwerking van jouw aanvraag, zodat jij je nergens meer zorgen over hoeft te maken en kan vertrouwen op verantwoord financieel advies. Mochten er vragen zijn, neem dan gerust contact met ons op via telefoonnummer 0164-650 088 of stuur een e-mail naar krediet@financieelfit.nl. Of vraag direct een lening aan via ons online aanvraagformulier.

Vraag je lening aan!
zeven zekerheden van Financieel Fit

Mis geen financiële tips dankzij onze nieuwsbrief

Ontvang de beste financiële tips en ons laatste nieuws.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Sluit menu Mijn Financieel Fit Mijn Financieel Fit
Zoeken
Maak een gratis afspraak