Lender & SpenderDit bedrijf is een vooraanstaande speler op het gebied van consumentenleningen, gedreven door de missie om de markt voor deze leningen te verbeteren. Ze streven naar eenvoud, transparantie, eerlijkheid en efficiëntie, zodat jij de lening oplossing krijgt die je verdient.


Missie

Eenvoudiger – Het online aanvraagproces is gebruiksvriendelijk en de voorwaarden zijn helder en begrijpelijk voor iedereen.

Transparanter – Ze bieden duidelijke informatie, geen verborgen kosten en staan altijd klaar om vragen te beantwoorden en feedback te ontvangen.

Eerlijker – Bij Lender & Spender vind je geen leningen met woekerrentes; ze verstrekken eerlijke leningen aan mensen die hun financiële verplichtingen kunnen nakomen.

Efficiënter – De leningen worden direct gefinancierd door particulieren en bedrijven, zonder tussenkomst van een bank. De besparingen die hiermee worden gerealiseerd, resulteren in gunstige rentetarieven voor lening nemers en aantrekkelijke rendementen voor investeerders.


Meer informatie over Lender & Spender

Wil je meer informatie over het bedrijf of direct een lening aanvragen? Neem dan direct contact met ons op via telefoonnummer 0164-650 088 of stuur een e-mail naar krediet@financieelfit.nl. Of vraag direct je lening aan via ons online aanvraagformulier!

Vraag je lening aan!

zeven zekerheden van Financieel Fit

Mis geen financiële tips dankzij onze nieuwsbrief

Ontvang de beste financiële tips en ons laatste nieuws.

Sluit menu Mijn Financieel Fit Mijn Financieel Fit
Zoeken
Maak een gratis afspraak