Logo RibankRibank N.V is een gespecialiseerde speler binnen de automotive sector en maakt deel uit van Crédit Agricole Consumer Finance Nederland B.V. Deze laatste is op haar beurt weer een onderdeel van de gerenommeerde Franse multinational, Crédit Agricole S.A., een van ’s werelds grootste banken. De bank staat geregistreerd bij de Kamer van Koophandel in Amsterdam onder nummer 30095283 en is officieel erkend door de Autoriteit Financiële Markten (AFM) met registratienummer 12010739. Tevens is Ribank een lid van de Vereniging van Financieringsondernemingen in Nederland (VFN).


Financiering op maat

Ribank heeft als kernwaarde maatwerkfinanciering. Ze gaan verder dan enkel de financiële kant van de zaak. Naast passende oplossingen en eerlijk advies, begrijpen ze dat het belangrijk is om een gezonde financiële buffer te behouden voor een aangename levensstijl. Met de aantrekkelijke financieringsmogelijkheden, verzekeringen en concepten biedt Ribank op maat gemaakte aanbiedingen. De adviseurs houden rekening met jouw persoonlijke voorkeuren, situatie en mogelijkheden. Hierbij houden ze ook in gedachten dat je na verloop van tijd wellicht weer behoefte hebt aan een nieuwe auto, motor, caravan of andere investeringen.

Meer informatie over Ribank

Neem contact op met een kredietadviseur van Financieel Fit voor meer informatie over dit bedrijf of vraag gelijk een lening aan. Bel naar 0164-650 088 of mail naar krediet@financieelfit.nl. Of vraag direct een lening aan via ons online aanvraagformulier.

Vraag je lening aan!

zeven zekerheden van Financieel Fit

Mis geen financiële tips dankzij onze nieuwsbrief

Ontvang de beste financiële tips en ons laatste nieuws.

Sluit menu Mijn Financieel Fit Mijn Financieel Fit
Zoeken
Maak een gratis afspraak