Logo SantanderSantander Consumer Finance SA is een vooraanstaand consumentenfinancieringsbedrijf dat volledig eigendom is van de Santander Group. Ze opereren in maar liefst 16 Europese landen, evenals in Canada en China, wat hen tot één van ’s werelds grootste financiële instellingen maakt. Hun kernactiviteiten omvatten consumptieve kredieten, zoals persoonlijke leningen, doorlopende kredieten en kredietkaarten, evenals autofinancieringen die verspreid worden via verschillende kanalen.

Bij Santander maken ze gebruik van een veilige app-omgeving, zodat je moeiteloos financiële zaken kan regelen. Hoewel beheren zelf eenvoudig is, staan wij altijd voor je klaar. Ook in uitdagende tijden zal het team van Financieel Fit je ondersteunen.


Verantwoord financieren

De toekomstige ambities en inzet zijn vastgelegd in de Verantwoord Financieren Beloften. Hiermee verzekerd Santander de toewijding aan de klant, medewerkers en de maatschappij.

Voor de klant

  • Santander is open en hanteert begrijpelijke taal, zodat iedereen moeiteloos met elkaar kan communiceren;
  • Ze bieden een veilige omgeving om cyberaanvallen en phising (waarbij men probeert persoonlijke gegevens te stelen) te voorkomen;
  • Ze hebben procedures die de bescherming van klant privacy waarborgen zonder compromissen;
  • Ze streven ernaar om betalingsproblemen te minimaliseren. Als dit onverhoopt niet mogelijk is, zoeken wij altijd samen met de klant naar een financiële oplossing;
  • Ze verstrekken financiering enkel wanneer dit verantwoord is. Dit houdt in dat wanneer, bijvoorbeeld, de vasten lasten ten opzichte van het inkomen te hoog zijn, zij de financiering niet verstrekken.

Meer informatie over Santander

Heb je nog vragen of wil je direct een financiering afsluiten? Neem dan gerust contact met ons op via telefoonnummer 0164-650 088 of stuur een e-mail naar krediet@financieelfit.nl. Of sluit direct een lening af via ons online aanvraagformulier hieronder.

Vraag je lening aan!

zeven zekerheden van Financieel Fit

Mis geen financiële tips dankzij onze nieuwsbrief

Ontvang de beste financiële tips en ons laatste nieuws.

Sluit menu Mijn Financieel Fit Mijn Financieel Fit
Zoeken
Maak een gratis afspraak