TAF logoTAF specialiseert zich in financiële producten die gericht zijn op het beschermen van jouw inkomen en vermogen, en ze excelleren hierin ten opzichte van andere aanbieders. Het uitgebreide assortiment omvat levensverzekeringen en arbeidsongeschiktheidsverzekeringen.


Team

Het bedrijf werkt vanuit het centrum van Eindhoven met een team van vijftig collega’s. Daar werken ze dagelijks aan innovatieve product oplossingen, uitmuntende dienstverlening en een zorgvuldige afwikkeling van verzekeringsclaims. Bovendien is er goed contact met alle financieel adviseurs in Nederland, om ze te ondersteunen bij de advisering van de verzekeringsproducten.

Partners van TAF

Het bedrijf werkt nauw samen met vooraanstaande verzekeraars, zoals Financieel Fit, en andere strategische partners. Hierdoor kunnen zij een uitgebalanceerd scala aan financiële producten aanbieden. De verzekeringen zijn exclusief beschikbaar via onafhankelijke financiële adviseurs en tussenpersonen.


Betrouwbaar

Met TAF maak je een verstandige keuze voor verzekeringen waarop je kan vertrouwen. Het bedrijf valt onder het toezicht van de Autoriteit Financiële Markten (AFM). Daarnaast zijn ze aangesloten bij de KiFiD, het onafhankelijke Klachteninstituut Financiële Dienstverlening. Bij KiFiD kan je altijd terecht voor vragen of het indienen van klachten.

Meer informatie over TAF

Heb je vragen of wil je direct een financieel product afsluiten? Neem gerust contact met ons op via telefoonnummer 0164-650 088 of stuur een e-mail naar krediet@financieelfit.nl. Of vraag gelijk je lening aan via ons online aanvraagformulier!

Vraag je lening aan!

zeven zekerheden van Financieel Fit

Mis geen financiële tips dankzij onze nieuwsbrief

Ontvang de beste financiële tips en ons laatste nieuws.

Sluit menu Mijn Financieel Fit Mijn Financieel Fit
Zoeken
Maak een gratis afspraak