Ontsnap aan verstikkende kredietlasten met onze oplossingen. Een  wurgkrediet kan een uitzichtloze situatie veroorzaken. Maar er is goed nieuws: je kan dit wurgkrediet herstructureren naar een transparante persoonlijke lening. Zo behoud je duidelijkheid over je financiën en weet je precies wanneer je je lening volledig hebt terugbetaald.

We onderscheiden twee soorten wurgkredieten: het aflosvrije krediet, waarbij enkel rente verschuldigd is zonder aflossing, en het doorlopende krediet, waarbij je maandelijks 1% van de kredietlimiet aan rente en aflossing betaalt. Houd er rekening mee dat bij een doorlopend krediet variabele rentes van toepassing kunnen zijn. Als de rente stijgt, kan het doorlopende krediet geleidelijk veranderen in een wurgkrediet. Dit betekent dat de schuld blijft bestaan zonder aflossing. Bovendien dient het krediet volledig te zijn afgelost voordat de maximale eindleeftijd wordt bereikt. Het opnemen van extra geld wordt dan beperkt.


Persoonlijke lening

Transformeer jouw wurgkrediet met een vaste rente door het over te sluiten naar een persoonlijke lening. Deze aanpassing verzekert je van duidelijkheid: je kent exact de maandelijkse betalingen en het tijdsbestek voor volledige aflossing. Profiteer van de huidige lage rentetarieven, die hoogstwaarschijnlijk aanzienlijk lager zijn dan die van je ‘oude’ doorlopende krediet.


Uitgebreid advies over een wurgkrediet oversluiten

Ontsnappen uit een uitzichtloze financiële situatie is eenvoudiger dan ooit met de hulp van onze kredietadviseurs. Door verstandig te handelen en je wurgkrediet over te sluiten, kan je de weg naar financiële vrijheid inslaan. In een persoonlijk gesprek nemen we uitgebreid te tijd om je situatie te analyseren. We kijken naar je financiële geschiedenis, huidige mogelijkheden en toekomstperspectieven. Door de voordelen van oversluiten te berekenen, laten we zien hoeveel je maandelijks besparen en wanneer je je lening volledig kan aflossen.

Maak direct een afspraak met Financieel Fit bij een vestiging bij jou in de buurt. Onze betrouwbare adviseurs begeleiden je gedurende het hele proces, vanaf de eerste oriëntatie tot het doornemen van de offerte. Het hele traject is zorgeloos en probleemloos. Neem vandaag nog contact met ons op via 0164-650 088 of e-mail naar krediet@financieelfit.nl. Of vul ons aanvraagformulier in via de button hieronder.

Vraag je lening aan!


zeven zekerheden van Financieel Fit

Mis geen financiële tips dankzij onze nieuwsbrief

Ontvang de beste financiële tips en ons laatste nieuws.

Sluit menu Mijn Financieel Fit Mijn Financieel Fit
Zoeken
Maak een gratis afspraak