keyboard_arrow_up
 • Adviesgarantie van uw Financieel Fit Coach
 • Financieel plan met jaarlijkse check
 • Met Financieel Fit App altijd inzicht

Arnhem Centrum

Ben je op zoek naar uw financiële mogelijkheden of kansen? Wacht dan niet langer en neem contact op met Financieel Fit Arnhem Centrum

Onze erkend financieel adviseurs Martijn van Dam en Casper Traa hebben samen al meer dan 40 jaar ervaring op het gebied van hypotheken, verzekeringen en vermogen. Wij weten als geen ander op de juiste manier de contacten te leggen met onze relaties, geldverstrekkers en verzekeringsmaatschappijen. Laouk zorgt ervoor dat jouw hypotheekaanvraag in goede banen wordt geleid. Op deze manier nemen wij al jouw zorgen bij het nemen van deze belangrijke stap uit handen. Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in het geven van advies voor het verduurzamen van uw woning. En last but not least: ook je schadeverzekeringen worden voor je geregeld.

Service en oplossingsgerichtheid staan bij ons hoog in het vaandel! Maak kennis met dit enthousiaste team. Ben jij Financieel Fit of wil je sparren over de huidige financiële situatie? Wij nodigen je graag uit en het eerste gesprek nemen wij voor onze kosten.

Financieel Fit | Arnhem Centrum

Martijn en Casper hebben hun krachten gebundeld en vormen het vaste gezicht voor de vestiging Arnhem Centrum. Zij zijn in staat jouw droomhuis dichterbij te laten komen en jouw huidige financiële situatie top fit te maken. Starters kunnen met hun hypotheek op zak, zoeken naar een eerste droomhuis en gaan er voor doorstromers nieuwe deuren open. Wil je jouw hypotheek oversluiten? Ook dan ben je bij ons aan het juiste adres. Kortom: wat onmogelijk lijkt, maakt Financieel Fit | Arnhem Centrum mogelijk. Wij zijn onafhankelijk en werken samen met alle geldverstrekkers. Daarnaast hebben wij een groot netwerk aan makelaars en taxateurs.

Hypotheekadviseur in Arnhem Centrum? Eerste gesprek is gratis!

Heb je de woning gevonden die je zocht? Of ben je aan het oriënteren en wil je weten voor welk bedrag je een verantwoorde hypotheek kunt afsluiten? Wij gaan graag voor jou aan de slag om na te gaan wat er maximaal mogelijk is. Anders dan bij een online berekening krijg je bij Financieel Fit | Arnhem Centrum direct volledige duidelijkheid. Sterker nog, het unieke van ons hypotheekadvies in Arnhem Centrum is het gegeven dat je bij ons een berekening krijgt waarmee je echt aan de slag kunt. Wij gaan na hoeveel je kunt lenen, wat de laagste hypotheekrente voor jou is, en je kunt echt gaan bieden op de woning. Eén van de voordelen van ons Financieel Fit premium plan.

Nog een groot voordeel is dat een hypotheekadviseur in Arnhem Centrum ook nog eens voordelig is. Waarom? Het eerste adviesgesprek is bij Financieel Fit | Arnhem Centrum helemaal kosteloos en vrijblijvend. Laat je verrassen door onze deskundigheid en neem kosteloos en vrijblijvend contact op met ons team.

Vrijblijvend een afspraak maken

  This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

  Na het versturen nemen we snel contact op om de afspraak definitief in te plannen.

  Waarom een afspraak maken?

  1. Eerste afspraak gratis en vrijblijvend
  2. Deskundig en onafhankelijk advies op maat
  3. Snel duidelijkheid over je situatie

  Onze adviseurs worden gemiddeld beoordeeld met een


  9.7

  Score op basis van 2061 beoordelingen.

  Gratis offerte voor
  hypotheekadvies aanvragen

  1. Eerste afspraak gratis en vrijblijvend
  2. Deskundig en onafhankelijk advies op maat
  3. Snel duidelijkheid over je situatie


   This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

   Financieel Fit Test

   1. Ik weet wat de waarde van mijn huis is ten opzichte van mijn hypotheek
   2. Ik weet hoe hoog mijn schulden zijn en wanneer ik alles heb afgelost
   3. Ik sta zelden rood op mijn bankrekening
   4. Ik weet wanneer ik met pensioen ga en hoeveel AOW en pensioen ik dan krijg
   5. Ik weet hoe ik voor extra pensioen kan sparen
   6. Ik heb een goed inzicht in mijn inkomsten en uitgaven
   7. Ik vergelijk al mijn verzekeringspremies één keer per jaar
   8. Ik weet hoe mijn auto verzekerd is
   9. Ik heb een actueel testament

   Neem contact op face