keyboard_arrow_up

  • Adviesgarantie van uw Financieel Fit Coach
  • Financieel plan met jaarlijkse check
  • Met Financieel Fit App altijd inzicht

Elektrische fiets financieren

Fietsen op een elektrische fiets biedt vele voordelen. Steeds meer doelgroepen zien de gemakken van het fietsen met trapondersteuning. Het enige nadeel van een elektrische fiets is dat hij een stuk duurder in aanschaf is. Heeft u op dit moment niet voldoende spaargeld om een nieuwe elektrische fiets te financieren maar wilt u er wel graag gebruik van maken? Dan biedt een lening uitkomst.

Om een elektrische fiets te financieren, ook wel e-bike genoemd, kunt u kiezen voor een persoonlijke lening of een doorlopend krediet. U kunt zelf kiezen welke leenvorm u het prettigste vindt om uw elektrische fiets te financieren. Daarbij helpen en adviseren wij u uiteraard graag.

Persoonlijke lening of doorlopend krediet voor uw e-bike

Het grootste verschil tussen een persoonlijke lening en een doorlopend krediet is de zekerheid die u krijgt. Bij een persoonlijke lening staan de hoogte van de rente en de looptijd vast. U weet precies wat u per maand aan lasten moet betalen en wanneer uw lening afgelost moet zijn. De rente is op dit moment laag en daar kunt u van profiteren. U krijgt het bedrag dat u nodig heeft om uw elektrische fiets te financieren in één keer op uw rekening gestort.

Bij een doorlopend krediet daarentegen krijgt u een variabele rente en bepaalt u zelf de looptijd van de lening. Uw maandelijkse kosten variëren daarnaast omdat u alleen rente betaalt over het krediet dat u gebruikt. Bij een doorlopend krediet is het namelijk mogelijk niet alleen uw elektrische fiets te financieren maar een ruimere kredietlimiet af te spreken waardoor u nog wat extra geld achter de hand heeft. Heeft u tussendoor weer wat geld afgelost? Dan kunt u dat later opnieuw opnemen. Zo vaak en hoeveel u wilt, tot aan de kredietlimiet en gedurende de looptijd van de lening. Hou bij het bepalen van de looptijd wel rekening met de economische levensduur van de elektrische fiets.

De mogelijkheden van de Kredietadviseur

Wilt u een nieuwe of een extra elektrische fiets financieren? U kunt niet alleen voor een verbouwing geld lenen, maar ook voor een e-bike. Dat kan bij de Kredietadviseur al vanaf € 2500,-. We berekenen graag voor u of u het gewenste bedrag kunt lenen. Zodra u (de beschikking over) het gewenste bedrag gekregen heeft, kunt u de e-bike aanschaffen. Maak dus snel een afspraak! Neem contact met ons op via 0164 – 650 088 of krediet@financieelfit.nl. We begeleiden u graag vakkundig gedurende het gehele traject.

Vrijblijvend een afspraak maken

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Na het versturen nemen we snel contact met u op om de afspraak definitief in te plannen.

Waarom een afspraak maken?

  1. Eerste afspraak gratis en vrijblijvend
  2. Deskundig en onafhankelijk advies op maat
  3. Snel duidelijkheid over uw situatie

Onze adviseurs worden gemiddeld beoordeeld met een


9.7

Score op basis van 2061 beoordelingen.


Financieel Fit Test

1. Ik weet wat de waarde van mijn huis is ten opzichte van mijn hypotheek
2. Ik weet hoe hoog mijn schulden zijn en wanneer ik alles heb afgelost
3. Ik sta zelden rood op mijn bankrekening
4. Ik weet wanneer ik met pensioen ga en hoeveel AOW en pensioen ik dan krijg
5. Ik weet hoe ik voor extra pensioen kan sparen
6. Ik heb een goed inzicht in mijn inkomsten en uitgaven
7. Ik vergelijk al mijn verzekeringspremies één keer per jaar
8. Ik weet hoe mijn auto verzekerd is
9. Ik heb een actueel testament