Voor beginnende ondernemers die op zoek zijn naar een zakelijke auto, bedrijfswagen of een occasion tot 3500 kg voor hun bedrijfsactiviteiten, biedt Financieel Fit de mogelijkheid van zakelijk leasen. Daarnaast staan we klaar voor ondernemers die streven naar financiële zekerheid. Bij ons kan je rekenen op een volledige begeleiding, van start tot finish, bij het vinden van de ideale financieringsoplossing. Zelfs als je (nog) geen positieve jaarcijfers kan overleggen, zijn er opties waar we je mee kunnen helpen.

Ben je van plan om geld te lenen voor de aanschaf van een bedrijfsauto en wil je profiteren van de stabiliteit van een vastgestelde looptijd en een onveranderlijke rente? Bij Financieel Fit ben je aan het juiste adres. Wij bieden de mogelijkheid om een zakelijke lening af te sluiten voor het bedrijfsmatig gebruik van zowel personenauto’s als bestelauto’s tot een gewicht van 3500 kg. Met onze financieringsoplossingen kan je je bedrijfsvoertuigenvloot versterken en groeikansen benutten.

Onze zakelijke leningen hebben een kredietlimiet die begint bij €5000 en oploopt tot maximaal €125 000, wat je de flexibiliteit biedt om de juiste financiering voor jouw zakelijke behoeften te kiezen. Bij zakelijk leasen zorgen wij ervoor dat je de nodige financiële stabiliteit hebt voor de groei van je onderneming. Neem contact met ons op om meer te weten te komen over hoe wij je kunnen helpen met jouw zakelijke mobiliteitsdoelen.


Zakelijk leasen voor ZZP’ers

Bij Financieel Fit streven we ernaar om zakelijk leasen toegankelijk te maken voor ZZP’ers en startende ondernemers door middel van sterke partnerschappen met gerenommeerde financiële instellingen zoals Dutch Finance, Santander en Hiltermann. We begrijpen dat het voor ZZP’ers en startende ondernemers niet altijd eenvoudig is om een doorlopend krediet of persoonlijke lening af te sluiten, vooral zonder jaarcijfers. Daarom bieden wij alternatieven.

Onze aanpak is gericht op het ondersteunen van ZZP’ers en startende ondernemers bij het realiseren van hun zakelijke mobiliteitsdoelen. We zijn ons ervan bewust dat het verkrijgen van financiering voor hen essentieel is om te kunnen starten en groeien. Daarom maken we het mogelijk voor startende ondernemers en ZZP’ers zonder jaarcijfers om zakelijk een auto of occasion te leasen tot een bedrag van €25 000. We begrijpen de unieke uitdagingen en doelen van deze ondernemers en werken eraan om ze te ondersteunen met passende financieringsoplossingen.


Zakelijke lease aanvragen

Wanneer je financiële situatie dit toelaat, biedt zakelijk leasen van een auto of occasion een aantrekkelijke optie. Bij Financieel Fit gaan we graag voor jou na of zakelijk leasen een haalbare mogelijkheid is. Onze focus ligt op het verstrekken van onafhankelijk financieel advies, zodat je een leaseregeling kan vinden die perfect aansluit op jou en je bedrijf.

Onze samenwerking met betrouwbare partners in de financiële sector zorgt ervoor dat we jou optimaal kunnen adviseren over de zakelijke leasekansen die onze partners bieden. De toegewijde Financieel Fit kredietadviseurs staan klaar om je uitgebreid te informeren over de diverse mogelijkheden voor zakelijk leasen. Voel je vrij om contact met ons op te nemen als je nog vragen hebt, of plan direct een vrijblijvend kennismakingsgesprek bij één van onze vestigingen verspreid door Nederland. Wij zijn er om jou te helpen.

Je kan ons bereiken via telefoonnummer 0164-745 079 of via e-mail op krediet@financieelfit.nl. Daarnaast kan je direct een offerte aanvragen via het onderstaande formulier. Bij Financieel Fit staan we voor je klaar om de beste financiële oplossingen te realiseren.


zeven zekerheden van Financieel Fit

Mis geen financiële tips dankzij onze nieuwsbrief

Ontvang de beste financiële tips en ons laatste nieuws.

Sluit menu Mijn Financieel Fit Mijn Financieel Fit
Zoeken
Maak een gratis afspraak