Bij het aanvragen van een creditcard is je eigen bank vaak de eerste optie waar je aan denkt. Toch is het niet altijd de meest voordelige keuze om een creditcard bij je eigen bank af te sluiten. Soms kan het lonend zijn om wat extra tijd te nemen en breder te kijken. Als je, net zoals talloze anderen, al geruime tijd een creditcard hebt, is de kans groot dat je kan profiteren van lagere rentetarieven. Het overstappen naar een andere creditcard is doorgaans een simpele handeling, waarmee je vaak aanzienlijke besparingen kan realiseren. Vooral bij hogere kredietbedragen geniet je vaak van gunstigere rentevoorwaarden.

Een creditcardkrediet wordt door kredietverstrekkers geclassificeerd als een vorm van doorlopend krediet. Dit komt doordat je er gedurende meerdere jaren (grote) uitgaven mee kan financieren. De limiet die je gespreid kan terugbetalen, vertegenwoordigt ook een vorm van lening. In veel gevallen betaal je hiervoor tot wel 14% rente per jaar, wat aanzienlijk goedkoper kan. Een kredietadviseur staat klaar om je optimaal te begeleiden en te adviseren over wat in jouw specifieke situatie een verstandige keuze is. Ook kan het oversluiten van jouw creditcard mogelijkheden bieden om financieel voordeel te behalen.


Creditcard oversluiten

Overweeg om je creditcard over te sluiten naar een alternatieve leenvorm. Geld lenen via een creditcard kan vaak prijzig zijn, gezien de abonnementskosten en doorgaans hogere rentetarieven. Een kredietadviseur van Financieel Fit staat voor je klaar om te onderzoeken of er voordeligere leenopties beschikbaar zijn, zoals een persoonlijke lening of een doorlopend krediet. We analyseren zorgvuldig de voors en tegens, waarbij we jouw individuele omstandigheden in acht nemen. Jouw behoeften worden besproken en we vergelijken premies, rentetarieven en voorwaarden grondig. Op basis hiervan komen we tot een onafhankelijke en weloverwogen keuze die het beste bij jou past.


Maak een afspraak!

Wil je weten of het oversluiten van jouw creditcard een slimme keuze is? Financieel Fit staat klaar om dit vrijblijvend voor je te onderzoeken. Plan een gratis eerste afspraak in met één van onze adviseurs en laat hen de mogelijkheden voor je berekenen en presenteren. Samen zetten we stap voor stap koers naar een optimale financiële oplossing die bij jou past. Ons onafhankelijke standpunt stelt ons in staat om jouw financiering te plaatsen bij elke financiële instelling waar we mee samenwerken. Neem contact met ons op via 0164-650 088 of stuur een e-mail naar krediet@financieelfit.nl.zeven zekerheden van Financieel Fit

Mis geen financiële tips dankzij onze nieuwsbrief

Ontvang de beste financiële tips en ons laatste nieuws.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Sluit menu Mijn Financieel Fit Mijn Financieel Fit
Zoeken
Maak een gratis afspraak