keyboard_arrow_up
  • Adviesgarantie van uw Financieel Fit Coach
  • Financieel plan met jaarlijkse check
  • Met Financieel Fit App altijd inzicht

Gennep

Bent u op zoek naar uw financiële mogelijkheden of kansen? Wacht dan niet langer en neem contact op met Financieel Fit Gennep

Onze erkend financieel adviseurs Martijn van Dam en Casper Traa hebben samen al meer dan 40 jaar ervaring op het gebied van hypotheken, verzekeringen en vermogen. Nicky Lam is onze officemanager en verzekeringsadviseur. Hij weet als geen ander op de juiste manier de contacten te leggen met onze relaties, geldverstrekkers en verzekeringsmaatschappijen. Nicky zorgt ervoor dat uw hypotheekaanvraag in goede banen wordt geleid. Op deze manier nemen wij al uw zorgen bij het nemen van deze belangrijke stap uit handen. En last but not least: ook uw schadeverzekeringen worden voor u geregeld.

Service en oplossingsgerichtheid staan bij ons hoog in het vaandel! Maak kennis met dit enthousiaste team. Bent u Financieel Fit of wilt u sparren over uw huidige financiele situatie? Wij nodigen u graag uit en het eerste gesprek nemen wij voor onze kosten.

Financieel Fit Gennep

Martijn, Casper en Nicky hebben hun krachten gebundeld en vormen het vaste gezicht voor de vestiging Gennep. Zij zijn in staat uw droomhuis dichterbij te laten komen en uw huidige financiële situatie top Fit te maken. Starters kunnen met hun hypotheek op zak, zoeken naar een eerste droomhuis en gaan er voor doorstromers nieuwe deuren open. Wilt u uw hypotheek oversluiten? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres. Kortom: wat onmogelijk lijkt, maakt Financieel Fit| Gennep mogelijk. Wij zijn onafhankelijk en werken samen met alle geldverstrekkers. Daarnaast hebben wij een groot netwerk aan makelaars en taxateurs.

Hypotheekadviseur in Gennep? Eerste gesprek is gratis!

Heeft u de woning gevonden die u zocht? Of bent u zich aan het oriënteren en wilt u weten voor welk bedrag u een verantwoorde hypotheek kunt afsluiten? Wij gaan graag voor u aan de slag om na te gaan wat er maximaal mogelijk is. Anders dan bij een online berekening krijgt u bij Financieel Fit | Gennep direct volledige duidelijkheid. Sterker nog, het unieke van ons hypotheekadvies in Gennep is het gegeven dat u bij ons een berekening krijgt waarmee u echt aan de slag kunt. Wij gaan na hoeveel u kunt lenen, wat de laagste hypotheekrente voor u is, en u kunt echt gaan bieden op de woning. Eén van de voordelen van ons Financieel Fit premium plan.
Nog een groot voordeel is dat een hypotheekadviseur in Gennep ook nog eens voordelig is. Waarom? Het eerste adviesgesprek is bij Financieel Fit Gennep helemaal kosteloos en vrijblijvend. Laat u verrassen door onze deskundigheid en neem kosteloos en vrijblijvend contact op met ons team.

Voor de omgeving Gennep bent u bij ons aan het juiste adres als het gaat om kwalitatief goed financieel advies en profiteert u van de mogelijkheden van een landelijke en innoverende organisatie. Wij dan ook ook graag bij u thuis voor een Financieel advies. Een digitale of telefonische eerste gratis afspraak is ook mogelijk uiteraard.

Vrijblijvend een afspraak maken

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Na het versturen nemen we snel contact met u op om de afspraak definitief in te plannen.

Waarom een afspraak maken?

  1. Eerste afspraak gratis en vrijblijvend
  2. Deskundig en onafhankelijk advies op maat
  3. Snel duidelijkheid over uw situatie

Financieel Fit Test

1. Ik weet wat de waarde van mijn huis is ten opzichte van mijn hypotheek
2. Ik weet hoe hoog mijn schulden zijn en wanneer ik alles heb afgelost
3. Ik sta zelden rood op mijn bankrekening
4. Ik weet wanneer ik met pensioen ga en hoeveel AOW en pensioen ik dan krijg
5. Ik weet hoe ik voor extra pensioen kan sparen
6. Ik heb een goed inzicht in mijn inkomsten en uitgaven
7. Ik vergelijk al mijn verzekeringspremies één keer per jaar
8. Ik weet hoe mijn auto verzekerd is
9. Ik heb een actueel testament