De huizenmarkt in 2024: hoe kom ik ertussen?

Met stijgende woningprijzen en een grote belangstelling voor beschikbare huizen, is overbieden weer normaal na een periode van afkoeling. Maar hoe bemachtig je nu een woning?

Weet wat je kunt lenen

Start met het inwinnen van financieel advies bij een financieel adviseur. Of bereken het via onze berekentool. Binnen 1 minuut zie je jouw maximale hypotheek en maandelijkse vaste lasten.
*belangrijk is dat je na het invullen van de berekentool nog wel langs een financieel adviseur gaat, die jou passend advies geeft.

Kies de juiste hypotheekvorm

Dit wordt vast besproken tijdens het financieel advies, maar lees je alvast goed in over de verschillende hypotheekvormen. Dit zijn:
Annuïteitenhypotheek
Lineaire hypotheek
Aflossingsvrije hypotheek

Wees er op tijd bij

De tijd van afwachten en wekenlang nadenken is – helaas – afgelopen. Wees er snel bij wanneer je een huis ziet zitten en maak snel een afspraak met een financieel adviseur.

Bied zonder voorbehoud

Wist je al dat wanneer je biedt zonder voorbehoud, je 5x meer kans maakt om de woning te verkrijgen dan zonder voorbehoud?

Dit kan omdat je in principe je hypotheek al rond hebt vóórdat je een huis koopt. Daardoor weet je exact wat je kunt betalen en kan je ook gelijk de verkoop aangaan zonder te moeten wachten op jouw hypotheek. Bij Financieel Fit kun je volledig veilig en zonder risico’s bieden zonder voorbehoud van financiering.

Sluit menu Mijn Financieel Fit Mijn Financieel Fit
Zoeken
Maak een gratis afspraak