keyboard_arrow_up
 • Adviesgarantie van uw Financieel Fit Coach
 • Financieel plan met jaarlijkse check
 • Met Financieel Fit App altijd inzicht

Hypotheekadviseur inschakelen

Heb jij je droomwoning gevonden? Maar weet je niet zeker of ‘het allemaal wel gaat lukken’? Dat is een mooi moment om contact op te nemen met een hypotheekadviseur. Een hypotheekadviseur inschakelen is eenvoudig en neemt je veel werk uit handen.
Bij een hypotheek aanvraag komt veel kijken. Is het je eerste woning, en kom je uit een huurhuis of ben je in/thuiswonend op dit moment? Dan is het belangrijk om te weten of uw inkomen volledig wordt meegenomen bij het berekenen van je maximale hypotheek.
Als u op dit moment al een koopwoning heeft dan bent u een zogenaamde ‘doorstromer’. Er moet dan met verschillende factoren rekening worden gehouden.

Hypotheekadviseur inschakelen, ook als u aan het oriënteren bent

Als je voor een woning wilt gaan kijken wilt u weten wat de mogelijkheden zijn. Het kijken naar een woning, die u achteraf niet kunt kopen, is frustrerend. Om dit te voorkomen kan je bij Financieel fit vooraf nagaan wat de mogelijkheden voor een hypotheek zijn.
Het fijne is dat dit ook nog eens kosteloos is. Het kennismakingsgesprek met Financieel Fit is namelijk altijd gratis. Een hypotheekadviseur inschakelen kost je dus niet direct geld. En je weet wel direct waar je aan toe bent.

Voorbereiding voor een hypotheekgesprek

Als je echt wilt weten waar je aan toe bent, hebben wij ook gegevens van je nodig. Belangrijk is om je inkomen te weten, dit is één van de onderdelen die we nodig hebben om na te gaan wat de mogelijkheden zijn voor je maximale hypotheek.
Bij je loon kun je ook variabele inkomensbestandsdelen hebben. Bijvoorbeeld overwerk, ploegentoeslag, inconvenient toeslagen of onregelmatigheidstoeslag. Toeslagen kunnen we in je hypotheekberekening alleen meenemen als de toeslagen structureel zijn. Een exacte berekening zelf maken is dan niet eenvoudig. Gelukkig kunnen wij dit werk voor u uit handen nemen. Als je de laatste loonstrook van december of (nog beter) een werkgeversverklaring aan ons kunt mailen dan gaan wij graag voor je aan de slag.

En na de afspraak?

Als je het kennismakingsgesprek hebt gehad kan je de keuze maken om met ons verder te gaan. Je ondertekent dan de opdracht tot dienstverlening en wij gaan voor u aan de slag. Als wij je documenten al hebben ontvangen kan je gaan bieden op de woning die je graag wilt hebben. Als wij je documenten al hebben ontvangen kan je de termijn voor de ontbindende voorwaarden verkorten. Standaard wordt hiervoor 6 weken aangehouden, voor de verkoper van de woning is het een groot voordeel als deze termijn verkort kan worden. Hij/zij heeft dan eerder duidelijkheid of de verkoop daadwerkelijk doorgaat. De woning zal dan ook eerder aan je gegund gaan worden. Een hele grote plus, waardoor een hypotheekadviseur inschakelen er zelfs voor kan zorgen dat de woning niet voor je neus wordt ‘weggekaapt’.
Wil je direct een adviseur inschakelen? Neem dan contact met ons op via het contactformulier of Bel ons op 0164-607211 .

Vrijblijvend een afspraak maken

  This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

  Na het versturen nemen we snel contact op om de afspraak definitief in te plannen.

  Waarom een afspraak maken?

  1. Eerste afspraak gratis en vrijblijvend
  2. Deskundig en onafhankelijk advies op maat
  3. Snel duidelijkheid over je situatie

  Onze adviseurs worden gemiddeld beoordeeld met een


  9.7

  Score op basis van 2061 beoordelingen.

  Gratis offerte voor
  hypotheekadvies aanvragen

  1. Eerste afspraak gratis en vrijblijvend
  2. Deskundig en onafhankelijk advies op maat
  3. Snel duidelijkheid over je situatie


   This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

   Financieel Fit Test

   1. Ik weet wat de waarde van mijn huis is ten opzichte van mijn hypotheek
   2. Ik weet hoe hoog mijn schulden zijn en wanneer ik alles heb afgelost
   3. Ik sta zelden rood op mijn bankrekening
   4. Ik weet wanneer ik met pensioen ga en hoeveel AOW en pensioen ik dan krijg
   5. Ik weet hoe ik voor extra pensioen kan sparen
   6. Ik heb een goed inzicht in mijn inkomsten en uitgaven
   7. Ik vergelijk al mijn verzekeringspremies één keer per jaar
   8. Ik weet hoe mijn auto verzekerd is
   9. Ik heb een actueel testament

   Neem contact op face