keyboard_arrow_up
  • Adviesgarantie van uw Financieel Fit Coach
  • Financieel plan met jaarlijkse check
  • Met Financieel Fit App altijd inzicht

Spitsuur bij de banken invloed op mijn hypotheekaanvraag?

De laatste weken is het aantal hypotheekaanvragen hard gestegen. Dat betekent dat het spitsuur is bij de banken. Door digitalisering en automatisering is het aanvraagproces bij banken de laatste jaren flink verbeterd. De verwerking van aanvragen loopt goed qua doorlooptijden. Indien zich een flinke piek in aanvragen voordoet kan dat op korte termijn leiden tot iets langere doorlooptijden dan gebruikelijk. Daarom zorgt Financieel Fit dat uw hypotheekaanvraag zeer snel bij de bank terecht komt.

Wilt u uw hypotheekaanvraag snel laten verlopen? Neem dan contact op met een vestiging van Financeel Fit bij u in de buurt.

Virtueel advies

Wij kunnen het aanvraagproces van (hypotheek)leningen versnellen doordat we voorop lopen op het gebied van digitalisering. Door virtueel advies (beeldbellen) gaat alles een stuk efficiënter. Soms is alleen al het vinden van een moment om een afspraak te maken heel lastig. Als dat niet ’s avonds of in het weekend kan, moet u  daar vrij voor nemen van uw werk. Nu kunt u dit snel inplannen en tussendoor doen vanuit huis of als u op uw werk bent. En beeldbellen in combinatie met het gebruik van onze Financieel Fit App is helemaal een gouden combinatie. Want met onze app op uw telefoon heeft u binnen no time duidelijkheid over uw hypotheek of lening.

Welke voordelen biedt onze App u?

Het gebruik van de Financieel Fit App kent alleen maar voordelen. Het aanleveren van documenten kan opeens heel snel. Als u een foto maakt van het document kunt u deze direct via de Financieel Fit App aanleveren. Het is dan niet nodig om documenten te scannen en mailen. Dit scheelt een hoop tijd en energie. Plus u heeft uw documenten én uw adviseur voortaan direct bij de hand.

Via de Financieel Fit App kunt u ook wijzigingen doorgeven over uw geldzaken, schade melden bij een verzekering en zorgen dat uw financiële situatie actueel blijft. Zo betaalt u altijd zo min mogelijk voor uw hypotheek, verzekeringen en lening.

Wat kunt u zelf doen om uw aanvraag te versnellen?

Het ontbrekende schakeltje is de aanlevering van informatie. Geldverstrekkers en adviseurs willen gegevens hebben waarop ze kunnen vertrouwen. Om daarover zekerheid te krijgen vragen we allerlei dingen zoals een werkgeversverklaring, loonstroken, bankafschriften en identiteitsbewijzen. Dat frustreert een groot deel van de afhandeling want het betekent dat u eerst moet digitaliseren voordat u de rest van het proces ook digitaal kunt laten verlopen. Neem daarom een adviseur in de arm die daarbij helpt. Een Financieel Fit adviseur helpt u om tijdig de juiste documenten beschikbaar te hebben.

Meer weten? Neem contact met ons op: 0164 – 607 211

Vrijblijvend een afspraak maken

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Na het versturen nemen we snel contact met u op om de afspraak definitief in te plannen.

Waarom een afspraak maken?

  1. Eerste afspraak gratis en vrijblijvend
  2. Deskundig en onafhankelijk advies op maat
  3. Snel duidelijkheid over uw situatie

Onze adviseurs worden gemiddeld beoordeeld met een


9.7

Score op basis van 2061 beoordelingen.


Financieel Fit Test

1. Ik weet wat de waarde van mijn huis is ten opzichte van mijn hypotheek
2. Ik weet hoe hoog mijn schulden zijn en wanneer ik alles heb afgelost
3. Ik sta zelden rood op mijn bankrekening
4. Ik weet wanneer ik met pensioen ga en hoeveel AOW en pensioen ik dan krijg
5. Ik weet hoe ik voor extra pensioen kan sparen
6. Ik heb een goed inzicht in mijn inkomsten en uitgaven
7. Ik vergelijk al mijn verzekeringspremies één keer per jaar
8. Ik weet hoe mijn auto verzekerd is
9. Ik heb een actueel testament